Spring naar content

Ondersteuning

Betrokkenheid bij alle leerlingen: het lijkt heel gewoon en op het OLV is dat ook heel gewoon. Geen enkele leerling is op onze school een nummer, integendeel! Je wordt gezien en we kennen je bij naam. Zo kunnen we je zorgvuldig begeleiden.
Veel van die begeleiders kom je elke dag tegen. Ze zijn er gewoon en doen van alles voor je zonder dat dit je opvalt. Denk maar eens aan de hulp die je krijgt van je mentor, de buddy’s, je docenten, de decaan of de leerlingcoördinator. Wil je meer weten over een van deze mensen, kijk dan bij basisondersteuning.

 

Soms lukt het ondanks al die dagelijkse hulp toch niet en heb je extra hulp nodig. Ook dan zijn er op het OLV meer dan voldoende mogelijkheden om die extra hulp voor je te regelen. Zit je bijvoorbeeld even niet zo lekker in je vel en wil je daar graag een keer met iemand over praten, dan hebben we daarvoor een counselor. Dit is maar één voorbeeld, we kunnen namelijk op verschillende manieren extra hulp voor je regelen. Klik maar eens op extra ondersteuning om te zien wie dat zijn en te ontdekken wat ze voor je kunnen doen.

 

Als je op deze link klikt, vind je het volledige overzicht. We hebben alle vormen van ondersteuning voor je op een rijtje gezet. Je kunt zien wat er is, wanneer je er gebruik van kunt maken en hoe dit geregeld kan worden.

 

Routekaart ondersteuning OLV 2023-2024

School OndersteuningsProfiel 2024-2028